Sorgh
Extra handen nodig?
Bel naar 085 - 210 2434

Zorgreizen

Voor mensen die niet zonder zorg kunnen organiseert Sorgh.nl, in samenwerking met Zorgtours, begeleide reizen en stedentrips inclusief verpleegkundige zorg aan . Op zoek naar een aantrekkelijk, op maat verzorgd reisaanbod (voor uw zorginstelling)? Sorgh.nl bezorgt u(w cliënten) een onvergetelijke tijd. 

Vakantie met verzorging

Mensen met een beperking, ziekte of die vanwege ouderdom minder mobiel zijn, hebben net als ieder ander behoefte aan periodes van rust en ontspanning buiten de eigen omgeving. Daarvoor zijn verpleegkundige, specialistische en medische zorg en begeleiding echter onmisbaar. Sorgh.nl begrijpt dit en biedt daarom compleet verzorgde vakanties met 24/7 professionele verzorging en begeleiding. Comfortabel reizen naar het buitenland, met de vertrouwde zorg van thuis. 

Bekijk hier welke zorgreizen u nu kunt boeken!

Vervoer tijdens vakanties

De luxe Royal Class touringcar die tijdens onze zorgreizen wordt ingezet is net een hotel: comfortabel en voorzien van alle gemakken. Deze touringcar staat niet alleen tijdens de heen- en terugreis tot onze beschikking, maar dient ook als vervoersmiddel voor diverse excursies in de omgeving. In de touringcar is er te allen tijde professionele zorg en begeleiding beschikbaar. 

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt! 

Voorafgaand aan de reis maken we graag persoonlijk kennis met u. Samen bespreken we welke zorgbehoeften er zijn en welke specifieke (medische) ondersteuning nodig is. Wat is uw wens? Sorgh.nl bezorgt u graag een onvergetelijke vakantietijd in eigen sfeer! 

Lees meer over zorg en begeleiding tijdens de reis

Groepsreis met zorg

Bent u vanuit uw zorginstelling op zoek naar een mogelijkheid om met een groep van meer dan 10 personen op vakantie te gaan? Sorgh.nl biedt u compleet verzorgde vakantiereizen in eigen sfeer aan. Liever uw eigen zorgpersoneel meenemen of benieuwd naar andere mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel om een reis op maat te realiseren. 

Lees hier meer over oplossingen op maat voor zorginstellingen

Reis met specialistische medische ondersteuning, verpleging en begeleiding? Sorgh.nl maakt het samen met Zorgtours wél mogelijk!

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!