Sorgh
Terug naar het overzicht

Arco Weening benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Sorgh.nl

5 mei 2023

Arco Weening benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Sorgh.nl

Zorgdetail BV | Sorgh.nl is blij met de benoeming per 1 mei 2023 van Arco Weening tot onze Raad van Commissarissen. Zijn grote ervaring in de langdurige zorg, zowel VVT als GZ, betekent een versterking van de Raad.

Arco Weening is accountant en heeft een MBA met succes afgerond. Hij heeft 20 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening, waarna hij de overstap naar de zorg maakte. Hij kent de uitdagingen in de langdurige zorg, waar hij nu ruim 12 jaar actief is. Eerst als manager Finance & Control, concerncontroller of manager Bedrijfsvoering, tegenwoordig als interimmanager, gespecialiseerd in optimalisatie van proces en organisatie.

7 jaar ervaring in de ouderenzorg

Daarnaast is hij inmiddels ruim 7 jaar lid van een Raad van Toezicht in de ouderenzorg, waar hij als voorzitter van de Auditcommissie fungeert.

“De uitdagingen van een kleine zorgaanbieder in de huidige markt zijn legio”, zegt Arco Weening, maar “samen met de huidige voorzitter van de Raad en met de nieuwe bestuurder heb ik er vertrouwen in dat snel de juiste stappen kunnen worden gezet naar een gezonde bedrijfsvoering”.

Met zijn toetreding tot de Raad wordt verder gebouwd aan een gedegen governance en aan kwaliteit van toezicht.

Corine Moree
Directeur


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!