Sorgh
Terug naar het overzicht

Dit is mijn Sorghdag: Content Creative

18 november 2022

Dit is mijn Sorghdag: Content Creative

Als Content Creative help je mee in het bedenken en maken van diverse content en het vergroten van de naamsbekendheid van Sorgh.nl. Hieronder vallen onder andere Instagram en Facebook, maar ook de interne communicatie op het intranet en mailcontact. 

Cas Bakering is een dag in de week werkzaam als Content Creative. Hij denkt en werkt mee aan de posts en stories op Instagram, de video’s van Sorgh, maar ook aan de interne communicatie indien er belangrijke berichten zijn die per mail doorgestuurd moeten worden aan de Sorgh-collega’s.

Cas: “Hoe mijn gemiddelde donderdag eruit ziet, hangt af van de opdrachten die aan mij zijn gegeven intern. Moet er ergens een video van gemaakt worden, ben ik meestal in de middag de deur uit op locatie te filmen. Heb ik de video al gefilmd, dan ben ik bezig met de montage. Hierbij zijn tekst en inhoud van groot belang, maar ook de kwaliteit van de beelden, het verhaal zelf en het geluid. Meestal heb ik van te voren al een overzicht/tijdlijn gemaakt waar ik vanuit ga tijdens het monteren.”

“Ik begin in de ochtend na het opstarten van de computer met het plannen van mijn volgende werkdag. Is er een filmopdracht of andere belangrijke afspraak volgende week, dan plan ik deze in. Zijn er speciale dagen die wellicht aandacht verdienen, dan denk ik alvast na over een social media post of tekst op onze website.”

 Dit zijn werkzaamheden waar ik mij gedurende de dag mee bezig hou:

  •         Brainstormen over content-ideeën  
  •         Monteren van beeldmateriaal
  •         Maken van Instagram-stories
  •         Bewerken van foto’s
  •         Schrijven van (al dan niet wervende) teksten voor de websites
  •         Controleren van teksten intern

Ondersteuning

“Daarnaast help ik het kantoorpersoneel(de planners red.) bij ondersteunende werkzaamheden indien deze voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn het schoonmaken en aftanken van Sorgh-auto’s die van medewerker wisselen, het opruimen en herindelen van de kantoorruimte. Kleinere klussen die het kantoorpersoneel ontlasten. Ook heb ik de kantoorinventarisatie lijst met ICT-spullen in beheer, zodat we intern weten wie welke elektronische apparaten in gebruik heeft ”

Afwisseling en plezier

“Werken bij Sorgh.nl is plezierig, afwisselend en uitdagend. Geen enkele dag is hetzelfde. Ook vanwege de gemoedelijke werksfeer in het bedrijf en op kantoor is het de ideale omgeving om jezelf te kunnen verrijken en ontwikkelen. Zo draag ik mijn kleine steentje bij aan het grote geheel dat Sorgh.nl is geworden in de loop der jaren.”

In deze maandelijks rubriek ‘Dit is mijn Sorghdag’ vragen we een Sorgh-collega over hoe zijn of haar gemiddelde werkdag eruit ziet. Zo kom je elke week iets te weten over wat de functies bij Sorgh.nl inhouden, wat de werkzaamheden hiervan zijn en wat er allemaal bij komt kijken op een werkdag.

Ook bij ons werken? Bekijk onze vacatures! 

Vacatures


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!