Sorgh
Terug naar het overzicht

Touren bij Sorgh.nl

30 juni 2022

Touren bij Sorgh.nl

Wanneer je in dienst treedt bij Sorgh.nl, is er een mogelijkheid dat  je de beschikking krijgt over een eigen ‘auto-van-de-zaak’.  Als Sorgh-professional ben je het visitekaartje voor ons als bedrijf. Daarom is het belangrijk dat niet alleen jij, maar ook het materiaal dat jij tot je beschikking hebt top in orde is.  

Wanneer je in dienst treedt bij Sorgh.nl, heb je daarom enkele mogelijkheden tot je beschikking.  Misschien wel een belangrijke mogelijkheid is of het benzine of elektrisch rijden wordt. 


Foto: Citroen C3

Type auto’s 

  • Citroen C3(nieuw in ons assortiment aan auto’s)
  • Fiat 500.  
  • Toyota Aygo  

Foto : Fiat 500 elektrisch

Indien je de beschikking krijgt over een elektrische auto, regelen wij een luxe Fiat 500 voor jou die volledig elektrisch is. Deze kun je opladen bij je thuis, door middel van de oplaadstekker in de auto. Ook kun je onderweg bij ruim 124.000 laadpalen in Nederland opladen (Zie hier). Zet een stap in de richting van groene energie en duurzaamheid. 

In het nieuws is nu wel dat er een plan ligt om vanaf 2025 alle zakelijke auto’s elektrisch te laten zijn. Wij als Sorgh.nl werken langzamerhand naar deze ontwikkeling toe en moedigen ook aan om elektrisch te gaan rijden, want het heeft zeker voordelen. 

Bedrukking Sorgh.nl

De bedrukking op onze Sorgh-auto’s zijn uniform, duidelijk en herkenbaar. Uitzondering hierop is de elektrische fiat. Deze heeft een groene en duurzame Sorgh-uiting op de zijkant, zoals je kan zien op de bovenstaande foto. 

Je kunt onze Sorgh-auto’s herkennen aan het feloranje logo met grijze accenten, het mooie witte of rode van de Fiat en onze slogan op de zijkant. Ook is het zo dat iedereen de auto kan zien aankomen en weet wie er in de auto rijdt, want ook je naam wordt op de auto geplaatst bij de spiegels van de auto. 

Voorwaarden 

Natuurlijk zitten er wel voorwaarden aan deze mooie auto’s. Je krijgt de beschikking over een mooie ‘auto-van-de-zaak’ indien je: 

  • Een contract bij Sorgh.nl ontvangt en het minimum aantal kilometers rijdt per maand
  • Je akkoord gaat met de autoregeling die bij Sorgh.nl van toepassing is. Hierin staat onder andere vermeld hoe je dient om te gaan met in gebruik name van je auto. 
  • Je in het bezit bent van een geldig rijbewijs 

Indien dit van toepassing is, staat niks je in de weg om hiervoor in aanmerking te komen. Wel verwachtten we van jou dat je niet privé met je auto erop uit gaat. Maar dat is maar een klein drempel op een vrijwel glad wegdek.  

Heb jij nog vragen over de auto of kan je niet wachten om weg te scheuren in een van onze mooie wagens uit het wagenpark, bel dan naar ons op 085-210 2434 of mail ons vrijblijvend op info@sorgh.nl.  


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!