Sorgh
Terug naar het overzicht

Maak kennis met de veelzijdigheid van Sorgh.nl

25 februari 2022

Maak kennis met de veelzijdigheid van Sorgh.nl

Hallo en aangenaam! Indien je nu nog niet bekend bent met ons, willen wij ons graag aan je voorstellen. Wij zijn Sorgh.nl en wij leveren en faciliteren flexibele zorg. Wij zorgen en ontzorgen met heel ons hart en zijn thuis in zorg. Dit doen wij met de vele zorgprofessionals die bij ons in dienst zijn. Vanuit onze hoofdkantoor in Ruurlo en onze kantoren in Uddel, Barendrecht en Schalkhaar sturen wij aan en plannen wij onze professionals in bij de zorgorganisaties en particulieren waarbij  onze dienstverlening de zorgorganisatie ontlast.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Gehandicaptenzorg
  • Moeilijk verstaanbaar gedrag 
  • Ouderenzorg
  • Thuiszorg

Dit gebeurt niet alleen op een professionele wijze, maar ook vanuit onze Bijbelse opdracht tot zorg voor onze naasten.

AhinoamSorgh

Naast onze professionele zorgverlening, faciliteren wij de zorg voor cliënten bij onze eigen zorginstellingen. 

Onder de rook van Deventer ligt het pittoreske Schalkhaar, waar aan het begin van het dorp onze zorginstelling Ahinoamsorgh gevestigd is. In het voormalige gemeentehuis van het vroegere Diepenveen kunnen wij 18 cliënten huisvestiging en zorg bieden Zo doet de voormalige trouwzaal dienst als woonkamer voor een van de zorggroepen en is de voormalige werkkamer van de burgemeester het kantoor van Sorgh.nl. Een prachtige omgeving waarin de behoeften en wensen van cliënten goed tot zijn recht kunnen komen. 

Schalkwaar Vintage & Coffee

Dit jaar verrijst er in het centrum van Schalkhaar een nieuwe coffeebar en souvenirwinkel: Schalkwaar Vintage & Coffee. Hierin werken onze cliënten samen om u de heerlijkste cappuccino’s en lekkernijen voor te schotelen. Laat uw smaakpapillen tintelen en neem een kijkje bij ons in onze moderne coffeebar en souvenirwinkel. Tevens worden de producten later ook verkocht via de webshop.

Bent u geïnteresseerd in aanvullende  informatie of wilt u vrijblijvend bij een van onze kantoren langskomen, neem dan contact met ons op of mail naar info@sorgh.nl. Wie weet, zien we u dan op een van onze locaties van Sorgh.nl.

 


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!