Sorgh
Terug naar het overzicht

Update rondom Familiedagen D.V 2, 3 en 4 mei in de evenementenhal in Gorinchem.

10 februari 2022

Update rondom Familiedagen D.V 2, 3 en 4 mei in de evenementenhal in Gorinchem.

Wij  hebben kennis genomen van het feit dat de organisatie van de Familiedagen het evenement verplaatst heeft naar de herfstvakantie later dit jaar vanwege de onzekerheid rondom de huidige coronamaatregelen. Dit evenement zal nu plaatsvinden op D.V. 25, 26 en 27 oktober 2022. Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat het dan niet door kan gaan, maar kunnen wij ons zeker vinden in de reden van de verplaatsing. Wij willen namelijk ook de veiligheid en gezondheid van de bezoekers aan onze stand garanderen en met de huidige coronamaatregelen lukt dat gedeeltelijk. Neemt niet weg dat wij ondanks deze datumwijziging nog steeds aanwezig zijn op het Gorinchemse evenement later dit jaar. 

Alle voorgenomen plannen gaan dan doorgang vinden. Kom kennismaken met onze werknemers, geniet van een lekkere kop koffie en laat u informeren over de verschillende diensten die wij bij Sorgh.nl leveren. Wij bouwen onze volledige grote stand op, dus heeft u na het bezoek een goed beeld van ons als bedrijf. 

Indien u niet kan wachten en alvast meer informatie over ons wilt, kunt u contact opnemen met het nummer 085-210 24 34. Of indien u wilt weten welke vacatures wij aanbieden, kunt u onze website bezoeken: www.zorgenvooreenglimlach.nl

Wellicht zien we u dan in oktober op de familiedagen of op één van onze kantoren.


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!