Sorgh
Terug naar het overzicht

Een groen begin van 2022 voor Sorgh.nl

6 december 2021

Een groen begin van 2022 voor Sorgh.nl

Vanaf heden zetten wij bij Sorgh.nl een extra stapje richting een groenere toekomst.. Dit jaar sluiten wij het jaar groen en milieuvriendelijk af, want de Sint bracht een handig en bijzonder cadeau mee voor elke Sorgh-collega. Iedereen ontving namelijk een Sorgh-Bambook, zodat de notities en aantekeningen makkelijk te noteren zijn  en ook gedigitaliseerd kunnen worden.

Wat is een Sorgh.nl Bambook?

De Bambook is een uitwisbaar notitieblok waarin je gemakkelijk aantekeningen kan maken en deze digitaal kunt uploaden naar je smartphone, laptop, computer of tablet. Dit is niet alleen effectiever en sneller, maar ook nog eens milieuvriendelijker. Niet alleen Sorgh.nl profiteert van deze handige notitieblokken. Het levert ook nog meer op. Bambook zelf plant voor elke notitieblok een boom in Madagskar. Dat is toch een mooi streven.

Naast dit mooie sinterklaasgeschenk doet Sorgh.nl nog meer met een milieuvriendelijke gedachte. Elke collega krijgt bij indiensttreding een ‘auto van de zaak’. Een mooie auto waarin hij of zij helemaal de blits maakt in de omgeving en ook goed voor de dag komt bij onze cliënten en klanten. Vanaf heden is er de optie bij Sorgh.nl om elektrisch te gaan rijden. Milieuvriendelijker en je rijdt een stuk groener naar de cliënten en bedrijven die staan te springen om jouw diensten.

Wil je meer informatie of kan je niet wachten om ook in het bezit te zijn van zo’n mooie milieuvriendelijke ‘auto van de zaak’, solliciteer dan op zorgenvooreenglimlach.nl of maak telefonisch een vrijblijvende afspraak: 085-210 24 34.

 


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!