Sorgh
Terug naar het overzicht

AhinoamSorgh waar jij wordt gezien

7 mei 2021

AhinoamSorgh  waar jij wordt gezien

In het prachtige, authentieke voormalig gemeentehuis van Schalkhaar bevindt zich AhinoamSorgh, de nieuwe woonvoorziening van Sorgh.nl! Eén van de missies waar Sorgh.nl in de afgelopen tijd met plezier aan heeft gewerkt. En… het resultaat mag er zijn!

Visie

Wanneer je zorg nodig hebt wil je niet alleen de beste zorg ontvangen, maar ook zorg die volledig aansluit bij jouw christelijke levensovertuiging. Zoals je dat gewend bent vanuit thuis. Vanuit de christelijke levensovertuiging God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf is ons uitgangspunt. Dat is als een rode draad verweven in onze zorg- en dienstverlening. Het is prachtig om als zorgaanbieder vanuit deze overtuiging een waardevolle aansluiting te vinden met de cliënt. 

Identiteit

Ahinoam betekent `Broeders der Liefde`. Doorvertaald naar onze visie betekent dit je naaste liefhebben als jezelf.
AhinoamSorgh kijkt over kerkmuren heen en staat open voor jou. De identiteit is bij AhinoamSorgh zichtbaar door de dag heen verweven. Zo bidden en danken wij bij het eten, lezen wij uit de Bijbel en luisteren naar psalmen en gezangen. De avondsluiting vindt plaats in groepsverband, maar het kan ook individueel wanneer jij dat wilt. Op zondag worden de diensten van de Gereformeerde Gemeente in Deventer bezocht.

AhinoamSorgh biedt

  • Zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. 
  • Een eigen plek in een rustige woonomgeving waar je gezien en gehoord wordt.
  • Een tijdelijke woonplek, omdat je even uit je huidige woonomgeving weg wil.
  • Dagbesteding 
  • Proefwonen, wennen aan het op jezelf gaan wonen.
  • Logeren.

Wonen, werken en begeleiding bij AhinoamSorgh

Daar word jij gezien! Nabijheid en meebewegen als antwoord op de hulpvraag die jij stelt. Samen met je vaste begeleider en het team ga jij op zoek naar passende zorg, begeleiding en daginvulling voor jou. Dit kan in groepsverband maar ook individueel gericht zijn. Het belangrijkste is dat jij wordt gezien en gehoord. Veiligheid en geborgenheid zijn daarbij kernbegrippen. Is werk buitenshuis passender voor jou, dan gaan we hier samen naar op zoek.
Binnenshuis wordt in samenwerking met HadassahSorgh ook gewerkt aan diverse artikelen voor de verkoop. 

Beschikbaarheid

Op onze locatie in Schalkhaar zijn 18 zit- slaapkamers beschikbaar die allemaal voorzien zijn van eigen sanitair. In de 2 grote huiskamers, De Raaf en De Duif staan sfeer en gezelligheid centraal. Het is de plek van ontmoeting en biedt onder andere de mogelijkheid om met elkaar te koken en te eten. Voor dagbesteding kun je deel te nemen aan de dagactiviteiten op De Arend.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met AhinoamSorgh via 085 - 210 17 20


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!