Sorgh
Extra handen nodig?
Bel naar 085 - 210 2434
Terug naar het overzicht

Volledige focus op het bieden van zorg

15 januari 2021

Volledige focus op het bieden van zorg

Sorgh medewerkers verstaan hun vak goed. Daarnaast weten ze zich als geen ander te manoeuvreren binnen de verschillende teams en zorginstellingen waar zij werken. “Dat kan niet iedereen”, voegt zorgmanager Anita Seinen toe. “Wat onze zorgprofessionals allemaal gemeen hebben is de grote liefde voor verzorgen, waar ze hun volledige aandacht aan kunnen schenken dankzij hun dienstverband bij Sorgh.nl.” 

Werken bij Sorgh.nl

De professionals van Sorgh.nl werken bij diverse zorginstellingen waar verschillende soorten zorg geboden worden. Er zijn zorgprofessionals die al een paar jaar bij een zorginstelling werken. Anderen werken ter vervanging tijdens zwangerschap of ziekte. Dat kan voor een langere periode zijn, maar zeker ook kortdurend. 

“Onze zorgprofessionals komen in feite telkens als ‘vreemde’ binnen, wat veel vraagt van hun flexibiliteit en inlevingsvermogen. Dit is essentieel om de beste zorg te kunnen verlenen en het team waarmee zij werken te kunnen ondersteunen. Zorghandelingen moeten binnen iedere zorginstelling uitgevoerd worden, maar iedere instelling heeft een eigen werkwijze. Een eigen visie waaraan professionals van Sorgh.nl zich conformeren. Daarnaast winnen ze dagelijks het vertrouwen van voor hen nieuwe cliënten, dat kunnen ze als geen ander! Onze zorgprofessionals gaan goed geïnformeerd, voorzichtig en met veel aandacht aan de slag. Dat maakt ze een aanwinst voor ieder zorgteam”, aldus Anita.

Het belang van de persoon

Wanneer je als zorgprofessional werkt via Sorgh.nl weet je zeker dat je je volledig kunt richten op het bieden van (identiteitsgebonden) zorg. Eén van de voordelen van werken via Sorgh.nl is dat je in mindere mate te maken hebt met administratieve taken en overige verplichtingen dan wanneer je rechtstreeks bij een zorginstelling werkt. “Je ziet dat de professionals die via Sorgh.nl werken hier bewust voor kiezen. Ze bepalen zelf hun uren en werken buiten de ‘bubbel’ van zorginstellingen. Het geeft rust om je volledig te kunnen richten op het bieden van zorg”, vult Anita aan.

Onze professionals zijn meer nodig dan ooit

Juist in het afgelopen jaar, in coronatijd, zijn de professionals van Sorgh.nl meer nodig dan ooit. In de zorg wordt momenteel ontzettend veel van medewerkers gevraagd, dat geldt ook voor onze professionals. “Dat betekent dat we nog alerter moeten zijn”, aldus Anita. “De balans tussen werk en privé moet goed blijven, juist nu. We vragen onze zorgprofessionals nog flexibeler te zijn en dat is nooit een probleem voor ze. Maar we blijven alert om verzuim te voorkomen en het werkgeluk te waarborgen.”

Zorgpersoneel inhuren?


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!