Sorgh
Extra handen nodig?
Bel naar 085 - 210 2434
Terug naar het overzicht

Snel aanvragen wordt beloond

16 november 2020

Snel aanvragen wordt beloond

Op dag 1 de aanvraag wegdoen door de bestuurder en het uitkeren op dag van de deadline voor het indienen van de zorgbonus. Dat is snel als  je bedenkt dat de deadline voor het aanvragen van de zorgbonus op 10 november sloot. Het geleverde werk en het korte wachten wordt beloond, want Sorgh.nl heeft nu al de zorgbonus uitgekeerd! Dit leidde tot grote tevredenheid, blijdschap en positieve reacties van de sorghprofessionals. 

Wauw, de bonus nu al op de bank! Super service, hartelijk dank’, ‘Tjonge, wat super dit. Erg bedankt’ en ‘Wow de snelheid waarmee jullie het hebben geregeld zegt veel over hoe jullie onze inzet vinden. En dat waardeer ik! Super organisatie’ waren enkele reacties van de medewerkers op dit heugelijke nieuws

Alle zorgprofessionals die tussen 1 maart tot 1 september zich hebben ingezet voor patiënten en cliënten met COVID-19 of hebben bijgedragen aan de strijd tegen deze pandemie kwamen in aanmerking voor deze bonus, aldus de Rijksoverheid.

Vanuit Sorgh.nl is de waardering dan ook groot voor de toppers die het visitekaartje zijn naar de zorgorganisaties waar mee wordt samengewerkt. 

De Sorgh.nl filosofie staat hoog in het vaandel binnen het bedrijf en dat dragen onze zorgprofessionals ook uit. Niet alleen naar de zorgbedrijven en cliënten, maar ook naar de omgeving. Zie je een Sorgh.nl auto rijden of staan, dan weet je dat die auto toebehoort aan een van onze zorgtoppers, die met heel zijn hart sorgh levert. Dus fijn dat de zorgbonus snel is uitgekeerd.


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!