Sorgh
Extra handen nodig?
Bel naar 085 - 210 2434
Terug naar het overzicht

Ook in corona-tijd gaat de Sorgh door!

9 november 2020

Ook in corona-tijd gaat de Sorgh door!

‘Iedere dag zijn deze mensen aan het werk. Weer of geen weer, zij zijn vierentwintig uur lang, zeven dagen in de week in de weer om de visie die Sorgh.nl heeft uit te dragen: Sorgh geven zoals je die zelf wilt ontvangen’ Aldus Richard Prins, directeur van Sorgh.nl, die in deze onzekere en rare tijd van een coronapandemie veel respect en waardering heeft voor alle Sorghprofessionals die voor Sorgh.nl flexibel aan het werk zijn. 

Omdat de corona-maatregelen aangescherpt zijn, is het belangrijk dat iedereen op elkaar past en voor elkaar blijft sorghen. Daarom zijn de Sorghprofessionals des te harder nodig. Zij bieden de juiste sorgh en geven ook in deze bizarre tijd het gevoel van zekerheid. Zeker nu je niet weet hoe lang deze pandemie nog aan gaat houden.

2020 duurt nog twee maanden en in deze gure periode staat de zorg niet stil. Wij als Sorgh.nl kunnen ook in deze tijd er zijn voor u en uw omgeving. Daarom zetten wij de voor u geselecteerde zorgprofessionals in, zodat wij u als instelling de beste dienstverlening bieden. Want bij Sorgh.nl sorghen wij met heel ons hart.


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!