Sorgh
Extra handen nodig?
Bel naar 085 - 210 2434
Terug naar het overzicht

Een gewone woensdag in een ongewone tijd!

28 september 2020

Een gewone woensdag in een ongewone tijd!

De telefoon gaat, we zitten in planningsoverleg. Mijn collega neemt aan. Ik hoor haar zeggen; Ja dat kan, ik ga het bespreken en kom er morgen bij u op terug. De vraag die gesteld wordt is: Kunt u een Sorghprofessionals leveren voor de maanden oktober t.e.m. december?` Er is een medewerker uitgevallen door ziekte, nasleep van Corona.

Een vraag die voor ons heel gewoon is en wij vanuit Sorgh.nl ook kunnen beantwoorden. Het is een van de vele vragen juist in deze ongewone tijd waarin Corona het onderwerp van de dag is en zowel ons als de instellingen raakt. In eerdere jaren werd de vraag om korte termijn levering gesteld; Hebben jullie voor ons vanavond iemand die kan invallen?‚Äč` Dit is veranderd naar inleen op de lange termijn. Natuurlijk blijven wij vanuit Sorgh.nl  kijken naar de mogelijkheden om de instellingen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Onze Sorghprofessionals hebben bewust gekozen om bij Sorgh.nl flexibel te werken. Zij kiezen de diensten afgestemd op hun privéleven. Dit zorgt ervoor dat zij in balans zijn om zo goede zorg te kunnen leveren.

Covid-19 en Sorgh.nl

Natuurlijk gaat ook Corona Sorgh.nl niet voorbij. Wij volgen de RIVM berichtgeving en zetten vandaar uit ook de maatregelen in. Dus ook een Sorghprofessionals met klachten blijft thuis, wordt getest en wordt weer ingepland als hij of zij geheel klachtenvrij is.

En zo bespreken we wekelijks de aanvragen vanuit de instellingen voor gehandicaptenzorg, ouderenzorg en thuiszorg. Met plezier puzzelen wij om passende Sorghprofessionals in te kunnen zetten en u als instelling goed van dienst te kunnen zijn!


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!