Sorgh
Extra handen nodig?
Bel naar 085 - 210 2434
Terug naar het overzicht

Angelo | Sorgh’ers aan het woord!

7 januari 2019

Angelo | Sorgh’ers aan het woord!

Ruim een half jaar geleden werd ik via LinkedIn benaderd door Sorgh.nl. Aan mij werd de vraag gesteld of ik geïnteresseerd was voor een baan in de gehandicaptenzorg. Mijn eerste reactie daarop was dat ik niet opzoek was naar een baan en dat ik niet zo van de verzorging was. Er was bij Sorgh.nl echter veel meer mogelijk dan alleen verzorging. Moeilijk verstaanbaar gedrag had veel meer mijn interesse en zo ontstond er interesse voor Sorgh.nl.

Waarom ik ging werken bij Sorgh.nl?

Na een aantal berichten over en weer ben ik een bakje koffie gaan drinken op het kantoor in Ruurlo. Ik ben altijd wel in voor een goed gesprek. Wat mij goed is bij gebleven van het gesprek is dat ik het gevoel had van “voor z’n organisatie wil ik wel werken”. Richard zei zo mooi "Wil je een gesprek met de directeur? Of met die gene die er voor zorgt dat hier alles geregeld word?" Ik houd wel van die eerlijkheid. Het bakje koffie ging over in een gesprek over onder anderen identiteitsgebonden zorg. Een aantal dagen later was ik weer op kantoor. Nu om mijn contract te ondertekenen. Mijn netwerk was een beetje verbaasd. Een overstap naar de gehandicapten zorg?!? Totdat ze mijn verhaal hoorden. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Inmiddels zijn er al een aantal mensen uit mijn netwerk ook collega geworden!

Wat het voor mij zo prettig werken maakt bij Sorgh.nl:

  • Een vast aanspreekpunt dat mij kent en altijd met me mee denkt!
  • Flexibele werktijden en geen zorgen om de uren!
  • Geen zorgen om vervoer, een gepersonaliseerde auto van de zaak!
  • Een gezellige groep collega’s die een heel warm ontvangst geven!
  • En het allerbelangrijkste; beloftes worden waargemaakt. Zo heb ik mijn BHV-diploma mogen halen en kon ik i.v.m. mijn diensten kosteloos overnachten in een heerlijke Bed& Breakfast.  

Ik ben blij dat ik deze stap gezet hebt. Ik ben verliefd geworden op het werk; sorghen met heel mijn hart❤️.


Terug naar overzicht

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!