Sorgh

Richard aan tafel!

U zoekt mensen, wij hebben mensen! Daarom kom ik graag bij u op bezoek voor een kopje koffie. Dan zorg ik voor taart!

Ik breng gebak, u schenkt de koffie!

Bent u op zoek naar professioneel zorgpersoneel? Kunt u wel wat extra handen gebruiken? Heeft u specialistische kennis nodig? Neem de tijd voor een gesprek en laat het me weten! Vertel wat u bezighoudt en wat uw organisatie nodig heeft. Wellicht zijn de flexibele zorgprofessionals van Sorgh.nl wel dé oplossing?

Bent u een vertegenwoordiger van een zorginstelling? Staat u open voor een leuke kennismaking en misschien wel een prettige samenwerking? Op een tijdstip dat het u goed uitkomt kom ik graag bij u langs. Het maakt niet uit waar uw organisatie gevestigd is, want Sorgh.nl werkt landelijk! Ik trakteer op taart, u schenkt de koffie!

Prettig kennis te maken!

De zorgprofessionals van Sorgh.nl ontzorgen gemeenten, zorginstanties en particulieren in de (dagelijkse) zorg voor jongeren en ouderen (met een beperking). We zijn in het bijzonder gespecialiseerd in gehandicaptenzorg, moeilijk verstaanbaar gedrag en jeugdzorg.

Identiteitsgebonden zorg

Sorgh.nl biedt deze zorg professioneel, maar vooral vanuit onze Bijbelse opdracht tot zorg voor de naasten. We hebben dan ook oog voor de (reformatorisch-)christelijke identiteit van onze zorgvragers en vinden het belangrijk dat uiterlijk, gedrag en werkwijze passen bij de levensovertuiging en/of afkomst van de cliënt. 

Zoekt u ‘morgen’ een ervaren zorgteam? 

Onze zorgprofessionals zijn gediplomeerd en beschikken over een VOG-verklaring en relevante werkervaring. Zij hebben een betrouwbare en discrete werkhouding en zetten zich representatief in voor uw organisatie. Er staat nu al een ervaren zorgteam voor u klaar!

Heeft u zin in vers gebak?

Nodig me dan hieronder uit voor een kop koffie of bel mij op ‭(06) 46 82 77 94‬, dan neem ik de taart mee! Deze kennismaking is natuurlijk geheel vrijblijvend! 
 

Onze visie

Wij verlenen zorg zoals wij zelf zorg zouden willen ontvangen. Het welbevinden van de cliënten staat daarom centraal. 

Meer over ons
Thuis in zorg met heel ons hart!